2 Ιουλίου 2009

Memories from Vienna, Part II - Horror Movies και λοιπές Cultίλες

Καλό μήνα σε όλους! Επιστροφή με το δεύτερο μέρος της ανασκόπησης απο το ταξιδάκι στη Βιέννη. Η εικόνα που βλέπετε δίπλα ίσα που αποτυπώνει το μέγεθος του πρωινού που έφαγα στο ξενοδοχείο. Και πιστέψτε με, ήταν τόσο καλό, και τόσο πολύ, που δε μπορούσα να αντισταθώ στο να το βγάλω μια φωτογραφία! Απολογισμός: τρία ψωμάκια, με επικάλυψη σοκολάτας το ένα, μαρμελάδα το άλλο, το τρίτο συνοδευόμενο απο αλλαντικά και τυριά, λουκάνικα, δημητριακά με γάλα, χυμός, κομπόστα, γιαούρτι, κρουασάν, κεκάκι (δε φαίνονται στη φωτό). Πείνασα. :(

Μόνο όταν πηγαίνω σε ξενοδοχεία ρε γαμώτο τρώω τόσο πολύ για πρωινό. Τρώω ασταμάτητα. Γιατί άραγε? *προβληματισμός*

Cult. Τι είναι "καλτ" είναι θέμα για κουβέντα και ατελείωτη ανάλυση - απο κείνες τις ωραίες αναλύσεις, τις εντελώς ανούσιες. Κάποια άλλη στιγμή μπορεί να κάνω ένα αφιέρωμα στο τι θεωρώ καλτ. Προς το παρόν όμως, παρτε αυτό το βιντεάκι, απο το πρώτο βράδυ διαμονής στο ξενοδοχείο. Ναι, να ανοίγεις λίγο πριν κοιμηθείς την αυστριακή tv για να δεις τι καλό υπάρχει και να πέφτεις πάνω σε αυτό που είδαμε, είναι CULT, άξιο να τραβηχτεί σε βίντεο.... ;)





ΥΓ - "Καλά ρε άνθρωπε, λες Αναμνήσεις απο τη Βιέννη, και τη μία μας δείχνεις τον Ρέμο, την άλλη το πρωινό και την τρίτη τις ταινίες τρόμου! Που είναι η Βιέννη σε όλα αυτά?" θα μπορούσε να πει κανένας αγανακτισμένος αναγνώστης.

Ε, τι θέλετε, να σας δείξω τις εκκλησίες? Αυτές τις βρίσκετε σε ένα σωρό φωτός στο νετ. :P

1 σχόλιο:

  1. Χαχαχαχα ακουγεται και το εξισου καλτ επιφωνημα "Εετσι" που αφηνεται κατα την τελεση ενος τηλεποτικου φονου και οχι μονο...Αυτα ειναι ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή