22 Ιουλίου 2009

NIN...


...και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων.

Είδαμε και Νine Inch Nails λοιπόν, και κατά πάσα πιθανότητα κλείσαμε (?) το συναυλιακό μας καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο. Δε θα πω πολλά. Ο ήχος ήταν απο τους καλύτερους που έχω ακούσει σε live, κρύσταλλο, και μάλιστα απο κείνα τα ακριβά κρύσταλλα, που αρέσκονται στο να σουφρώνουν οι διαρρήκτες. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική με τον φωτισμό και τα εφέ, και το Θέατρο Βράχων αποδεικνύεται - άλλη μια φορά - ως μια απο τις ωραιότερες συναυλιακές φωλιές του τόπου. Έλειπε βέβαια το στοιχείο της έκπληξης απο το λάιβ, ίσως με τη μορφή κάποιου απροσδόκητου σέτλιστ, αλλά δε πειράζει, ήταν φοβερά έτσι κι αλλιώς. (και στην τελική δε μπορούν να είναι όλοι οι Cure :P)

Το ομορφότερο ίσως με το χθεσινό λάιβ για μένα ήταν ο τρόπος που προέκυψε. Άλλες συναυλίες τις προσχεδιάζεις απο καιρό. Παίρνεις εισιτήρια, βρίσκεις παρέα, ετοιμάζεσαι. Άλλες προκύπτουν σχεδόν την τελευταία στιγμή. Είναι σα να τρως μια λαχταριστή πίτσα (ή βάλτε όποιο φαγητό γουστάρετε τέλος πάντων). Μπορεί να την έχεις παραγγείλει απο ώρα και να την περιμένεις. Ή μπορεί να χτυπήσει η πόρτα και να έρθει μια καλή παρέα και να στη φέρει εκεί που δε το περίμενες. :)

...Αν και αυτή τη φορά μπήκαμε "κανονικά" στο Θέατρο Βράχων, τι να γίνει. :P

Τις επόμενες μέρες ακολουθεί μεγάλη ανασκόπηση-αναπόληση απο την κορυφαία συναυλιακή εμπειρία του καλοκαιριού, που δεν ήταν άλλη απο το Novarock Festival στην Αυστρία, ένα μήνα πριν, με ωραία και πλούσια βιντεάκια. Για την ώρα ένα χθεσινό βίντεο απο τους NIN. Παραβλέψτε τον μετριο (δυστυχώς) ηχο του βίντεο, και απλά ΝΙΩΣΤΕ την πώρωση. :P






ΥΓ - Το blog κλείνει ένα μήνα! Τα ζώα στη Rabbitland σήμερα το γιορτάζουν με χορούς και μουσικές! Οι παπαγάλοι τινάζουν τα φτερά τους, τα λιοντάρια κυλιούνται ανέμελα στο έδαφος, τα τρωκτικά τρίζουν χαρούμενα τα δόντια τους. Τελικά δεν ήταν κι άσχημη η όλη φάση με το blog. Ευχαριστώ όσους αφιερώνουν λίγο χρόνο διαβάζοντας το, τόσο επώνυμα, γράφοντας τα σχόλια τους, όσο και τους ανώνυμους. :)

~

1 σχόλιο:

  1. Φίλε μου καλημέρα!
    Όντως χθες οι ΝΙΝ ήταν καταπληκτικοί!
    Τα λεφτά του εισιτηρίου που έδωσα άξιζαν κάργα!!
    Και τελικά πάλι καλά που αποφάσισα και πήγα γιατί
    τελευταία στιγμή το απεφάσισα. και δεν μετανιώνω!
    Εδώ και το δικό μου review:http://apolitistosteki.blogspot.com/2009/07/janes-addiction.html

    Όσο για το συναυλιακό καλοκαίρι..ΔΕΝ τελείωσε ΑΚΟΜΑ!
    Έχουμε και στις 10 Αυγούστου κάτι... ΜΗΝ το ξεχνάμε...χαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή