28 Ιουνίου 2009

Memories from Vienna, Part I


Τις προάλλες έκανα ένα ταξιδάκι ως τη Βιέννη. Λίγες μέρες που έχω γυρίσει τώρα έχω ψυχοπλακωθεί. Τι σκατά κάνω πίσω στο Ελλάντα σκέφτομαι.

Εντάξει, ίσως τείνουμε να εξιδανικεύουμε κάτι που δε το ξέρουμε καλά... αλλά θα πω ένα πράγμα μόνο.

Στη Βιέννη τα αυτοκίνητα σταματούσαν ΧΩΡΙΣ φανάρια στον δρόμο για να περάσουν οι πεζοί! Όλα τα οχήματα σταματούσαν, και τα λεωφορεία ακόμα! Περνούσαν οι πεζοί απέναντι, και μετά αυτά συνέχιζαν.

Αυτό το τόσο απλό πράγμα ούτε που το έχω δει να γίνεται μια φορά στα δικά μας. Αν πας εδώ να περάσεις τον δρόμο χωρίς φανάρι, όχι μόνο δε θα σταματήσει ο οδηγός για σένα, αλλά θα σε βρίσει κιόλας (αφού σου χει κόψει κανα ποδάρι).


Αυτό μόνο για τώρα. Α, η φωτογραφία προέρχεται απο τη Βιέννη, απο κεντρικό σημείο δίπλα στον Δούναβη, όπου και υπήρχε μαγαζί με ελληνικό φαγητό! Και η μουσική υπόκρουση που αντηχούσε πέρα για πέρα ήταν.... μαντέψτε... (μα να πας στο εξωτερικό και να ακούς πάλι αυτά?? :P). Ορίστε, πάρ'τε βίντεο-ντοκουμέντο:



5 σχόλια:

  1. παραδοσιακή αυστριακή μουσική αχαχαχαχαχαχα
    έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάσου το σοκ να περπατάς στον Δούναβη και να ακούς ξαφνικά αυτά :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα, μου έχει τύχει να περπατάω στην Αγγλία και ν' ακούσω το uber hit "Μαργαρίτες" της Άντζελας απ' το διαμέρισμα του Σουριναμέζου γείτονα (ναι είναι φαν της Άντζελας. και του Καρρά), οπότε όλα είναι πιθανά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχαχαχαχ, απίστευτο! Καλά, αν είχα ακούσει εκεί και Άντζελα στο καπάκι θα χα βουτήξει στον Δούναβη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστω,μου εκανες το απογευμα με τα ''σεμελ''.
    Αν γνωριζες και πήβαινες ενα αποβραδο,εκει γυρω στις 7,σε καποιο γειτονικο ΓΚΑΣΤ ΧΑΟΥΣ,τότε θα γνωριζες χαρουμενους Βιεννεζους,γειτονες να καλαμπουρίζουν και να διασκεδαζουν,δεν θα χρειαζόταν καν να συστηθείς για να μπεις στην παρεα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή