26 Νοεμβρίου 2013

Vaso Delirium: Artworks of a Cat!

~






If a cat could draw, what would it be? Mice perhaps? Cozy, fluffy pillows? A huge bowl of cat food? Portraits of her friends and relatives? Landscapes full of houses with orange tiles, warm under the sun? The crescent moon, shining mysteriously like the smile of a cheshire cat?...

Perhaps she'd choose to draw like the artist i present today! Her name is Vaso and these all are samples of her work! If you'd like to come into contact with her, this here is her Blog, this is her deviantart page, and this is her facebook account!



















Αυτό λοιπόν είναι ένα μικρό δείγμα της πολύ ιδιαίτερης δουλειάς της Βάσως, aka Vaso Delirium - θα συμφωνήσετε μαζί μου πως πρόκειται για εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εικονογραφήσεις, ξέχειλες με φαντασία και άρωμα αιλουροειδούς! Ανάμεσα σε άλλα, η Βάσω κάνει και tattoos. Είναι φίλη και θαμώνας καιρό τώρα στα κουνελολημέρια, και σαν Γάτα που είναι, αφήνει τα δικά της χνάρια, πατώντας ελαφρά και νιαουρίζοντας. Όντας φίλος των γατών και κουνέλι με καλό γούστο σε θέματα τέχνης, δεν μπορούσα παρά να της αφιερώσω την σημερινή ανάρτηση!

Για άλλη μια φορά, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την Βάσω και την δουλειά της στα ακόλουθα links:











18 σχόλια:

  1. μπραβο της, πολυ καλη δουλεια!

    καλο απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λατρεμενε φονικε κουνελε, θα προσπαθησω να φτιαξω το πρωτο μου γλυκο για παρτη σου: καροτοτουρτα! για να σε ευχαριστησω για την προωθηση και τα καλα λογια. αν και ξερω πως δε θα ειναι αρκετο (ακομα κι αν εβγαινε καλο :P )

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να κάνεις και το άλλο: Να φτιάξεις μία τούρτα κανονική... και δίπλα στο τραπέζι να βάλεις ένα καρότο, σαν ορεκτικό. :P

      Διαγραφή
    2. Πολλά πολλά μπράβο και στους δυο σας ! Στη Βάσω για τη φοβερή της ικανότητα στη ζωγραφική, και στον κούνελο για την πολύ όμορφη πρωτοβουλία και παρουσίαση. Ευκαιρία και το Δεκέμβρη στην cheap art να πάμε και για καμιά μπύρα.

      Διαγραφή
    3. Γειά σου Πίθηκε και ευχαριστώ! Και μια που ανέφερες την Cheap Art, να προσθέσουμε εδώ πως, όποιος ενδιαφέρεται και μπει στο blog της Γάτας, θα μπορέσει να δει πληροφορίες για την επερχόμενη έκθεση τον Δεκέμβρη, για να δει τα έργα της από κοντά!

      Διαγραφή
    4. δεν εχω φτιαξει ποτε γλυκα,οποτε οντως καλυτερα να βαλω το καροτακι διπλα,μη μεινεις νηστικος κουνελε! :P

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3:08 μ.μ.

    Τέλεια!!! Μπράβο στη Βάσω!!!
    Κι έχουμε κι αδυναμία στις γάτες!!!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά Μαριλένα, είμαι βέβαιος πως η Γάτα θα γουργουρίζει με ευχαρίστηση διαβάζοντας το σχόλιο σου :)))

      Διαγραφή
  4. Υπέροχη δουλειά! μπράβο της!
    Αλλά μπράβο και σε εσένα για την παρουσίαση και την αφιέρωση!
    Να'σαι καλά! φιλάκιαααααααααα :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά ενδιαφέρουσες οι εικονογραφήσεις της!
    Σε ευχαριστώ, δεν είχα ιδέα!
    Τρομάρα μου και μου αρέσει η τέχνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ δε γνωρίζουμε τους ίδιους μας τους γείτονες Αριστέα. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για τον αχανή χώρο του διαδικτύου. Χαιρετώ!

      Διαγραφή
  6. Η Βάσω η Νεραιδόγατα είναι υπέροχη ζωγράφος με αχαλίνωτη φαντασία !!!! Τα λατρέυω τα έργα της !!! Πιό πρίν ήμουνα στα γατολημέρια της και της τα έλεγα !!!
    Εντωμεταξύ, έχεις δημοσιέυσει εδώ και έργα της που δέν τα είχα δεί !!!! Υπέροχα όλα !!! Μεγάλο ταλέντο και μαγικό χέρι έχει !!!! Πολύ ωραίο το αφιέρωμα !!!
    Φιλιά Κουνελίνο !! Καλό βράδυ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, δεν έκανα κάποιο αφιέρωμα, ίσα που μοιράστηκα μαζί σας ορισμένα από τα έργα της Γάτας... Χαίρομαι πολύ που είχε τέτοια ανταπόκριση η ανάρτηση. Η Βάσω είναι ικανότατη και αξίζει ο κόσμος να δει και να μάθει τη δουλειά της.

      Ανταποδίδω τους χαιρετισμούς :))

      Διαγραφή
  7. Ω ναι την ξέρω την δουλειά της Βάσως, γι'αυτό και καιρό τώρα είμαστε και φίλες στο fb!
    Είναι απίστευτα ταλαντούχα και της εύχομαι τα καλύτερα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή