4 Απριλίου 2019

Η Εκδίκηση του Κογιότ


Η εκδίκηση του Κογιότ... μια ιστορία σε κόμικς από το φονικό κουνέλι




Τον καιρό που ο υπογράφων Κούνελος έγραφε λιγότερο και σχεδίαζε περισσότερο, τις πρώτες μέρες που είχε ξεπροβάλλει η Κουνελοφωλιά στα διαδικτυακά λημέρια, έκανε την εμφάνισή του αυτό εδώ το μικρό κόμικ. Μα επειδή έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε, σας το παρουσιάζω εκ νέου!

Ουσιαστικά πρόκειται για την εκπλήρωση ενός παιδικού απωθημένου. Όπως οι περισσότεροι ανάμεσά μας, μεγάλωσα και μεγαλώνω παρακολουθώντας Looney Tunes, και, μεταξύ άλλων, η σειρά του Road Runner (γνωστού ως «Μπιπ Μπιπ») και του Coyote ανήκει στις αγαπημένες μου. Πόσες και πόσες φορές, όμως, δεν λυπηθήκαμε βλέποντας το έρμο το Κογιότ να τρώει τα μούτρα του από το διαολεμένο το πουλί. Ε, μια ωραία μέρα, λοιπόν, έπιασα το πενάκι μου και είπα να εξασκηθώ στο σκίτσο, καταθέτοντας παράλληλα μια… εναλλακτική μικρή ιστορία.

Για να διαβάσετε το κόμικ κάνετε Κλικ πάνω σε κάθε εικόνα, ώστε να σας την μεγενθύνει. Για όποιον ενδιαφέρεται, η ανάρτηση όπου μοιράστηκα για πρώτη φορά την ιστορία αυτή είναι αυτή εδώ – ουσιαστικά πάμε πίσω στις απαρχές του blog, το οποίο, παρεμπιπτόντως, σύντομα κλείνει μια δεκαετία ζωής!

Αυτά, λοιπόν. Καλή ανάγνωση – και σερβίρετε και οι ίδιοι τον εαυτό σας με ένα δροσιστικό ρόφημα στο τέλος.


Η εκδίκηση του Κογιότ, ένα κόμικ από το φονικό κουνέλι, σελίδα 1 / Coyote's revenge comics, pg 1
Η εκδίκηση του Κογιότ, ένα κόμικ από το φονικό κουνέλι, σελίδα 2 / Coyote's revenge comics, pg 2
Η εκδίκηση του Κογιότ, ένα κόμικ από το φονικό κουνέλι, σελίδα 3 / Coyote's revenge comics, pg 3
Η εκδίκηση του Κογιότ, ένα κόμικ από το φονικό κουνέλι, σελίδα 4 / Coyote's revenge comics, pg 4


© Το Φονικό Κουνέλι, 2009-2019. Παρακαλώ να μην αντιγραφτεί/αναδημοσιευτεί σε άλλες ιστοσελίδες.

3 σχόλια:

  1. Καταπληκτικό! Τέλειο! Επιτέλους η δικαίωση! Επειδή κι εγώ (όπως και πολλοί άλλοι) είχα τα ίδια απωθημένα και με δεδομένο ότι είμαι ψιλοάχρηστος στο σχέδιο,είχα γράψει μία μικρή ιστορία με τους Κογιότ,Τομ και Συλβέστρο εναντίων των βασανιστών τους χαχαχα. Πολύ το ευχαριστήθηκα το κόμικ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α βρε Κούνελε! τι υπέροχες εποχές και στιγμές! λοιπόν πολύ καλά κάνεις και συνεχίζεις να αποτελείς φαν των κινούμενων σχεδίων, ειδικά με αυτούς τους ήρωες.
      Υπέροχο το κόμικ σου, γεμάτο ...ανατροπές, πολύ ο απόλαυσα για το έρμο το ...κογιότ.
      Δικαίωση για το καταφρονεμένο κογιότ! γιούπυυυυυυ!

      Διαγραφή
    2. Σάκη και Γιάννη, σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Έτσι. Payback time, για τους αδικημένους αυτού του κόσμου!! Πάμε γι' άλλα...

      Διαγραφή