20 Ιουλίου 2013

(Ψιτ, Μεταξύ μας: Νέα Ανάρτηση!)

~






(Mη το πείτε παραπέρα όμως ε. Κυρίως, δεν πρέπει να το μάθει το σύστημα του Blogger. Το οποίο για άλλη μια φορά με σαμποτάρει και δεν μου εμφανίζει την τελευταία περί Ιταλίας ανάρτηση στα "νεότερα". Αυτή την φορά ήμουν προετοιμασμένος όμως, χε!

Μάλλον δεν την παλεύει με τόσες φωτογραφίες. Προσπάθησα, πραγματικά προσπάθησα να τις περιορίσω, σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Τα κατάφερα. Την προηγούμενη φορά ήταν 121, τώρα ανέβασα μόλις... 101 φωτογραφίες! Είκοσι λιγότερες, δεν μπορείτε να πείτε.

Δεύτερο και τελευταίο μέρος της ταξιδιωτικής μου περί Ιταλίας ανασκόπησης λοιπόν! Ακόμα καλύτερο σε σχέση με το πρώτο! Ηρωικοί λεγεωνάριοι με κινητά! Αγαλματίδια σε ώρα ανάγκης! Παπάδες από σήριαλ! Υποχθόνιες τακτικές υπνωτισμού! Άλογα που καταβροχθίζουν ανθρώπους! Κι άλλες γυναίκες! Κι άλλα έργα τέχνης! Κι άλλα σχόλια κοινωνικού προβληματισμού! Κι άλλες κουνελοσοφίες! (ό,τι είναι η αμπελοφιλοσοφία, μα πολύ χειρότερη). Και η μεγάλη σύγκριση των συγκρίσεων: Ιταλίδες εναντίον Ελληνίδων.

Το κουνέλι στη Ρώμη λοιπόν, η αμέσως προηγούμενη ανάρτηση... (σουρεαλιστικό, αντί να λες "η επόμενη ανάρτηση" να λες "η προηγούμενη"). Εναλλακτικά, κάνετε κλικ εδώ.

Μόνο μη το πείτε του Blogger ε).


~

2 σχόλια:

  1. αχαχαχα! Εύγε που αντέδρασες γρήγορα αυτή τη φορά!
    Πάω να δω την ανάρτηση :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή