11 Απριλίου 2013

Μεταμεσονύχτιες Σκέψεις....

~



Γιατί υπάρχουν εκείνες οι δύσκολες ώρες. Που μένεις μόνος με τις σκέψεις σου... Σκέψεις που σε ταλαιπωρούν, σκέψεις που σε βασανίζουν...

Γιατί όταν έχει πάει τρεις τα ξημερώματα βλέπετε... Είναι πολύ αργά για να πάρεις σουβλάκια.

Και ξεμένεις με ό,τι βρεις μες στο ψυγείο......







~

11 σχόλια:

  1. Xαχαχαχαχα...πόσο δίκιο!!!
    Καλησπέρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπ, γειά σου παλιοκόριτσο. Χαίρομαι πολύ που με καταλαβαίνεις, στις δύσκολες στιγμές όλοι χρειαζόμαστε κάποια συμπαράσταση.

      Καλησπέρα και από μένα :)

      Διαγραφή
  2. Ναι, είναι δύσκολη ώρα!
    Ακόμα και για μένα που δεν πεινάω.....
    Ξεμένεις από ιδέες.
    Πολύ νωρίς για να ξυπνήσεις, αργά για να κοιμηθείς.....
    Καλώς σε βρήκα!
    Καληνύχτα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Σερενάτα! Έχω να δηλώσω πως τώρα που γράφω αυτό το σχόλιο ΕΙΝΑΙ 3.30 τη νύχτα. Και με πιάνει ξανά το ίδιο πράγμα! Και όπως λες και συ, ποιός κοιμάται τέτοια ώρα.

      Η μόνη διαφορά μου αυτή τη στιγμή σε σχέση με την φωτογραφία είναι πως δεν φαντασιώνομαι δύο πιτόγυρα - τσίμπησα κάτι στον δρόμο βλέπεις και εν μέρει κόρεσα την αχόρταγη μου όρεξη! Ωστόσο μια τηγανιά πατάτες θα την έτρωγα. Αλλά ποιός τηγανίζει τέτοια ώρα...

      Βάσανα η ζωή, μόνο βάσανα. Σου στέλνω τους χαιρετισμούς μου :)

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Παίζει να έσωσες μια ταλαίπωρη πεινασμένη ψυχή μόλις τώρα.

      Όχι εμένα (μια που η Καλλιθέα πέφτει αρκετά μακριά σε σχέση με τα κουνελολημέρια μου), αλλά σίγουρα κάποιον άλλον που μπορεί να διαβάζει! Οι νυχτόβιοι αυτής της πόλης σε ευχαριστούμε λοιπόν.

      Διαγραφή
  4. Κούνελος...ο Σουβλακοφάγος...χάχάχάααα !! Βρε συ Κούνελε...φάε και κανένα καροτάκι που κάνει καλό....χάχάχά....σε καταλαβαίνω πάντως απόλυτα γιατί κι εγώ ξενυχτούσα πρίν κάμποσο καιρό και είχα τις ίδιες ανησυχίες ! Μα καλά...κανένα 24ωρο δέν παίζει στα μέρη σου ;!
    Εύχομαι να το λύσεις κάπως το πρόβλημα! Άαα..ρε σύ...οι πίτσες δεν σου αρέσουν που παίζουν και κάτι νόστιμες κατεψυγμένες...χέχέε...μιά ιδέα λέω για τις δύσκολες τούτες μεταμεσονύκτιες ώρες......φιλάκιααα....:οD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο για τις πίτσες Μυρσίνη. Είναι όντως καλή ιδέα και την έχω αξιοποιήσει κατά καιρούς. Απλά, τι να κάνουμε, σαν το σουβλάκι δεν έχει!! Και δε νομίζω πως παίζει 24ωρο στα μέρη μου, δυστυχώς.

      Χαίρομαι πάντως που συμπαραστέκεστε στο τόσο δύσκολο αυτό πρόβλημα μου, είναι σημαντικό στους καιρούς που ζούμε να βρίσκει κανείς ανθρώπους με κατανόηση και διάθεση για βοήθεια.

      Την καλησπέρα μου!! ;)

      Διαγραφή
  5. χαχαχα είδα φαγητό και σχολίασαααα!!! ευτυχώς είμαι φαγωμένη για την ώρα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή