28 Δεκεμβρίου 2009

Eric Cartman's 30 Greatest Moments!

~



SCREW YOU GUYS. I' M GOING HOME!!!

Ναι, αυτός είναι ο Eric Cartman, ο πιο κάφρος απο τους κάφρους του South Park, το παιδί που δίνει το παράδειγμα για όλους μας, που μας θυμίζει την αγνότητα της παιδικής ηλικίας και την ενδόμυχη καλοσύνη της ανθρώπινης ψυχής, το παιδί που μπορεί να μεταμορφωθεί απο βουτυροκεφτέ σε σατανά, μόνο και μόνο για να πετύχει τους σκοπούς του! Μια που οι μέρες αυτές είχαν κάποια ξενερώματα, i don't know about you, but i could definitely use some laugh.... and let's take it easy, shall we? :)

Οι 30 καλύτερες - κατά τη γνώμη μου - στιγμές του Καρτμαν στο South Park λοιπόν, σε σειρά απο την 30στη ως την πρώτη. Η κάθεμια με το δικό της βιντεάκι! Ή κάνουμε παρουσίαση ή τίποτα.




Αφιερωμένο σε όλους τους φίλους του South Park. Ξεκινάμε λοιπόν, και μάλιστα απ' την αρχή αρχή....

30 "There's an 80-foot Satellite Disk Sticking out of your Ass!"

{Cartman Gets an Anal Probe, Season 1}

Το πρώτο πρώτο επεισόδιο του South Park στην 30στη θέση λοιπόν! Το επεισόδιο που μας εισήγαγε στον κόσμο του South Park και στο βρώμικο του χιούμορ. Πρωτόλειο με τα σημερινά δεδομένα, αλλά όπως και να χει, είναι κλασικό όσο δε πάει άλλο. Περιττό να πούμε πως όταν είχε πρωτοπροβληθεί προκάλεσε ουκ ολίγες αρνητικές αντιδράσεις. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, Matt Stone και Trey Parker, οι άντρες το γούσταραν, οι γυναίκες καθόλου. Τι να γίνει, αυτού του τύπου το χιούμορ δεν είναι για όλους. Στην πορεία το South Park θα ενσωμάτωνε πολύ εκτενή στοιχεία πάντως και θα αποδείκνυε πως είναι πολύ περισσότερα απο απλά σκατολογικά/κάφρικα αστεία... (αν και είναι ΚΑΙ αυτό ασφαλώς)

Ο Καρτμαν στις αρχές λοιπόν, με τους εξωγήινους να έχουν εισβάλλει στον κώλο του και εκείνος να αρνείται να το δεχτεί. Ακολουθεί η πρώτη κλασική στιγμή του South Park...




29
Sumo Wrestler

{Tweek vs Craig, Season 3}

Μια ιδέα που θα μπορούσε άνετα να χρησιμοποιηθεί ξανα, γιατί απλά του ταιριάζει γάντι! Ο Καρτμαν μαθαίνει στον Craig τα μυστικά της πάλης....




28 "God Damn Hippiiieeees!"

{Die Hippie Die, Season 9}

Για τον Καρτμαν οι hippies δεν υπάγονται στην κατηγορία του ανθρώπου. Είναι σιχαμένα πλάσματα, σαν τα έντομα, που πρέπει να εξολοθρευτούν. Ο ίδιος αναλαμβάνει την εξόντωση τους, μέχρι που συλλαμβάνεται και κλείνεται φυλακή. Η αντίδραση του όταν μαθαίνει πως με την άδεια της δημάρχου θα διεξαχθεί στην πόλη μουσικό χίππικο φεστιβάλ είναι μοναδική!




27 - Fat Blob

{A - Weight Gain 4000, Season 1}

Επιστρέφουμε στην πρώτη season, στο δεύτερο μόλις επεισόδιο. Με αυτό το επεισόδιο το South Park εξασφάλισε και το συμβόλαιο του για μόνιμη σειρά (το πρώτο δε τα είχε καταφέρει).

Ο Καρτμαν ακολουθεί μια συνταγή που θεωρεί πως θα τον κάνει καλύτερο απο ποτέ... Το τελικό αποτέλεσμα το βλέπουμε... Ο ίδιος τη βρίσκει πάντως! Damn Sexy!





{B - Trapper Keeper, Season 4}

Και άλλη μια (bonus) στιγμή που ταιριάζει εδώ δεν είναι άλλη απο την αλα-Akira μεταμόρφωση του Καρτμαν σε ένα γιγανταίο ον απο το μέλλον που καταβροχθίζει τα πάντα...



26 - God I Hate You Guys

{Manbearpig, Season 10}

Ο Καρτμαν νομίζει οτι έχει βρει έναν θησαυρό και θέλει να τον κρατήσει όλον για την πάρτη του. Ο μονόλογος του και στη συνέχεια ο διάλογος με τον Kyle είναι απολαυστικοί....




25 - "Get Out... of my Flashback... you... Goddamn... Jew"

{I'm a Little Bit Country, Season 7}

Τα παιδιά δίνουν εξετάσεις για την αμερικάνικη ιστορία και ο Καρτμαν προσπαθεί να πάθει κάποιο φλαςμπακ ώστε να ταξιδέψει στον χρόνο, να δει ο ίδιος με τα μάτια του τι έγινε και να αποφύγει έτσι το διάβασμα. Η σκηνή κάτω και η ατάκα στο τέλος απλά σκοτώνουν.....




24
- Swearing with no Limits


{La Petit Tourette, Season 11)

O Καρτμαν υποκρίνεται οτι πάσχει απο σύνδρομο Turette, μόνο και μόνο για να μπορεί να βρίζει ασταμάτητα όποιον θέλει, χωρίς να μπορούν να του προσάψουν τίποτα! Η κάτω σκηνή που βρίζει στα μούτρα τη μάνα του Kyle και εκείνη του λέει "ευχαριστώ" είναι μια ομορφιά....!




23
- "You Were Supposed to Get Me The Red Megaman!!!"


(Damien - Season 1}

Στην πρώτη σήζον ο Καρτμαν γενικά δεν είχε αναπτύξει ακόμα πλήρως τον χαρακτήρα του, ωστόσο η κάτω σκηνή σίγουρα εδειχνε την σωστή κατεύθυνση... Συνήθως όταν καλούμε κόσμο σ' ένα πάρτυ δεχόμαστε τα δώρα τους και τους λέμε "ευχαριστώ", ανεξάτητα απο το αν το δώρο μας αρέσει ή όχι... Ε, ο Καρτμαν πράττει το εντελώς αντίθετο!




22
- "Hall Pass! Show Me Your Hall Pass!!!"


{Miss Teacher Bangs a Boy - Season 10}

Εδώ ο Καρτμαν έχει έναν ρόλο απο κείνους που πάντα ονειρεύεται: AUTHORITAAAH. Ο ρόλος του είναι να επιβλέπει την ασφάλεια των διαδρόμων του σχολείου.... Απόλαυση.




21
- Nobody Wants You


{Tsst, Season 10}

Το να προσπαθεί κάποια μεσήλικη να κάνει babysitting στον Καρτμαν μπορεί να αποβεί μια βαθύτατα τραυματική εμπειρία... Ο Καρτμαν στα πιο κάφρικα του. Και μιλάμε σοβαρά τώρα. Το επεισόδιο χαρά κάθε ψυχολόγου, και εκείνο που εξηγεί τελικά για ποιό λόγο ο Καρτμαν έχει βγει τόσο καλοπαιδο...



20 - "Respect my Authoritaaaaahhhhh!"

{Chickenlover, Season 2}

Επιστρέφουμε στην εξουσιαστική μανία του Καρτμαν, και στο επεισόδιο εκείνο απο την δεύτερη μόλις seasοn που είχε αναλάβει τον ρόλο του μπάτσου... κυριολεκτικά. Η σκηνή κάτω τα λέει όλα!




19 - God I Hate You Guys, no 2

{The Red Badge of Gayness, Season 3}

Ενα απο τα πρώτα επεισόδια που έδειχνε μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Καρτμαν. Κατορθώνει να ξεσηκώσει ολόκληρη την πόλη και να επαναβιώσει τον αμερικάνικο εμφύλιο, με εκείνον φυσικά να ηγείται σαν νέος στρατηγός του Νότου... και όλα αυτά φυσικά για να εκδικηθεί τους Kyle και Stan. :P




18 - "Or Else I'll Kick You in the Nuuuuuttttts..............."

{The Tooth Fairy Tats, Season 4}

ΟΛΕΣ οι φάρσες του Καρτμαν στον Μπατερς ανήκουν στα highlights της σειράς. Εδώ μια απο τις πρώτες πρώτες. Ο Καρτμαν στον ρόλο της καλής νεράιδας του δοντιού. Του πάει πλάκα πλάκα.




17 - Farting!

{Cancelled, Season 7}

Ορίστε, που φτάσαμε. Να βάζουμε στην 17η θέση με τις καλύτερες στιγμές 12 και βάλε χρόνων ενός χαρακτήρα μια σκηνή που δεν κάνει τίποτα άλλο o χαρακτήρας παρά να κλάνει όλη την ώρα! Στα μούτρα του Kyle φυσικά. Σίγουρα για τον Καρτμαν τον ίδιο η κάτω σκηνή θα έμπαινε στις απολαυστικότερες του ever. :)




16
- "I Am The Official Messenger Boy, I Am"


{I'm a Little Bit Country, Season 7}

Επιστρέψαμε σ' ένα απο τα κορυφαία επεισόδια του South Park, και το επίσημο 100στο επεισόδιο. Ναι, ο Καρτμαν κατορθώνει τελικά να έχει εκείνο το flashback του! Ταξιδεύει στον χρόνο, βρίσκει τον επίσημο αγγελιοφόρο του Thomas Jefferson, συντάκτη της Διακύρηξης της Ανεξαρτησίας, και.... τον περιποιείται κατάλληλα, παίρνοντας τη θέση του! Όλα αυτά για να γράψει καλά σ' ένα τεστ στο σχολείο.




15 - "LAAAMEEEEE!!!!! NOT COOOOOL!!!"

(Α - AWESOM-O, Season 8)

Η πιο πολύπλοκη φάρσα του Καρτμαν προς τον Butters καταλήγει να στραφεί εναντίον του... Ντύνεται σε ρομπότ, ωστόσο όταν συναντάς άντρες που σε ρωτάνε "are you by any chance a pleasure model?", ξέρεις πως κάτι δεν πάει καλά...





{Β - Cartman Sucks, Season 11}

Άλλη μια περίπτωση που η φάρσα απέναντι στον Butters στρέφεται εναντίον του. Το να βλέπεις τον Καρτμαν να είναι κακός και να κάνει καφρίλες έχει πλάκα. Το να τον βλέπεις να την πατάει ο ίδιος απο τις καφρίλες του και να πληρώνει γι' αυτές μερικές φορές έχει ακόμα μεγαλύτερη πλάκα όμως! Το επεισόδιο αυτό είναι απο τα πλέον χαρακτηριστικά.



14 - Aaaaaarrrgggghhhhhhhhhhhhh

{Cartman's Silly Hate Crime, Season 4}

O Καρτμαν στην φυλακή ανηλίκων. Σκοπός του είναι να μεταφέρει κρυφά απο τους φύλακες στο κελί ένα πακέτο τσιγάρα, που τα έχει χώσει ένα ένα στον κώλο του για να μη τα βρουν. Τελικά πάει και με ουκ ολίγη δυσκολία τα χέζει.... και στο τέλος τραβάει καταλάθος το καζανάκι!!!

Κουλτούρα.




13 - "You know that feeling, when that huge dump you just took shoots back up inside your ass???

{Cancelled, Season 7}

Deja-vu απο το πρώτο επεισόδιο και το διαστημόπλοιο! Η κάτω σκηνή είναι ποίηση σκέτη και η ατάκα του Καρτμαν δεν αφήνει περιθώρια.




12 - "I ate my Underweaaaaar!!!!!!"

(Breast Cancer Show Ever, Season 12}

Πόσο μπορεί να αυτοξεφτιλιστεί ο Καρτμαν σε ένα μόνο άτομο προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα? (δλδ την ξεφτίλα σε περισσότερους). Πάρα πολύ είναι η απάντηση. Προσπαθεί λοιπόν απεγνωσμένα να αποφύγει τον καβγά με την Wendy που έχει κανονιστεί μετά το σχολείο, γιατί ξέρει απλά πως θα τον πλακώσει στο ξύλο και θα του τραυματίσει έτσι ένα κορίτσι την macho εικόνα που θέλει να έχει. Κάνει λοιπόν ό,τι περνάει απο το χέρι του για να αποφύγει τον καβγά και μεις χαιρόμαστε που τον βλέπουμε να φτάνει στον πάτο!




11
- Exterminate all Non-Gingers!


{Ginger Kids, Season 9}

Άνετα ένα απο καλύτερα επεισόδια του South Park και μια στιγμή μεγαλείου για τον Καρτμαν. Οι Stan, Kyle και Kenny του στήνουν μια φάρσα, μετατρέποντας τον σε ginger kid, με κόκκινα μαλλιά και φακίδες, προκείμενου να πάρει ένα μάθημα για τις διακρίσεις που κάνει εναντίον τους... Και ο ίδιος, όχι μόνο δε σταματάει τις διακρίσεις, αλλά ξεσηκώνει όλα τα ginger kids σε μια εκστρατεία με στόχο την εξόντωση όλων των άλλων "φυλών"! Φυσικά το τέλος του επεισοδίου και η "μεταστροφή" του ανήκουν και αυτά στα highlights...



10 - False Idols

{Pinkeye, Season 1}

Φτάσαμε στην πρώτη δεκάδα! Πρώτη season, τα παιδιά ντύνονται για το Halloween, και ο Καρτμαν επιλέγει στολή Χίτλερ. Η διευθύντρια του σχολείου του δείχνει ένα βίντεο για να δει πόσο κακός υπήρξε ο Χίτλερ, και το κωλόπαιδο που ακούει στο όνομα Cartman ενθουσιάζεται και φαντασιώνεται τον εαυτό του στη θέση του. Θα ερχόταν και αυτή η στιγμή... :P




9 - "F#$@ck Jesus!!!"

{Christian Rock Hard, Season 7}

Στο commentary του επεισοδίου οι δημιουργοί Matt Stone και Trey Parker σχολίασαν πως απόρησαν πως την έβγαλε καθαρή στην αμερικάνικη τηλεόραση (έστω και με μπιπ) αυτή η ατάκα του Καρτμαν! Πόσο μάλλον τη στιγμή που αυτός που την ξεστομίζει είναι ιδρυτής μιας χριστιανικής ροκ μπάντας, η οποία περιμένει να πάρει το πρώτο της πλατινένιο άλμπουμ μπροστά στους θαυμαστές της....! Ο ρόλος του Καρτμαν σε πιστό τραγουδοποιό του Χριστού κατέχει δικαιωματικά μια θέση στη δεκάδα...



8 - Casa Bonita!

{Casa Bonita, Season 7}

Αυτό και το "The Death of Eric Cartman" ίσως είναι τα κορυφαία Butters-Cartman episodes. Τι να λέμε τώρα, όλο το επεισόδιο είναι ένα highlight, ο Καρτμαν κάνει τα πάντα προκειμένου να πάει στην Casa Bonita, το αγαπημένο του μεξικάνικο εστιατόριο, και ο καημένος ο Butters είναι το θύμα... Όταν τελικά στο τέλος ξεσκεπάζεται, με το που έχει φτάσει στην Casa Bonita, αποφασίζει να το διασκεδάσει όσο περισσότερο γίνεται, στον λίγο χρόνο που του απομένει μέχρι να τον μαζέψουν!




Να θυμηθούμε εδώ και την "Cartmanland" απο τη season 5, που ο Καρτμαν έδειξε για πρώτη φορά πως εννοεί ο ίδιος τη διασκέδαση σ' ένα fun park!

7 - Reach Out For The Limit!

{Up The Down Steroid, Season 8}

Ο Καρτμαν συμμετέχει σε αγώνες παιδιών με ειδικες ανάγκες, υποκρίνοντας οτι είναι ένα απ' αυτά, μόνο και μόνο για να κερδίσει τα χρήματα του πρώτου βραβείου! Ο ίδιος θεωρεί βέβαιη τη νίκη, αλλά η μοίρα θα του έπαιζε άσχημο παιχνίδι...! :)




6 - "Girl, you're the only Girl for me, Girl, Giiiirl..."

{Something You Can Do With Your Finger, Season 4}

Λατρεία. Πόστερ στον τοίχο. Ονείρωξη κάθε έφηβης. Μέλος μιας διάσημης στα θηλυκά boy band, και φυσικά ο main man, τέτοια ονειρεύεται ο Καρτμαν! Η ατάκα που πετάει μόλις ξυπνάει είναι όλο το ζουμί!





plus: Eric's Naked Truth

{Fun Times With Weapons, Season 8}

Extra bonus video: το βίντεο αυτό το πρόσθεσα αφού ολοκλήρωσα τη λίστα των 30, καθώς ομολογώ είχα ξεχάσει εντελώς μια απο τις κορυφαίες στιγμές του Καρτμαν, που ανήκει άνετα στην πρώτη δεκάδα! Ο Καρτμαν έχει τόσο πολύ επηρεαστεί απο το παιχνίδι ρόλων που παίζει με τους φίλους του, που κάνει στον εαυτό του ένα ξόρκι "invisibility", απαλλάσοντας τον εαυτό του απο τα περιττά ρούχα φυσικά, νομίζοντας πως έτσι θα περάσει απαρατήρητος απο το πλήθος.... δε περιγράφω άλλο, η σκηνή είναι ένα έπος.





5 - Tacos Flavored Kisses for my Ben!

{Fat Butt and Pancake Head, Season 7}

Ίσως ό,τι πιο άκυρο και καμμένο έχουμε δει ως τώρα στο South Park! Το... χέρι του Καρτμαν έχει αποκτήσει ανεξάρτητη προσωπικότητα με το όνομα "Jennifer Lopez" και ξαφνικά ο Καρτμαν πιάνει τον εαυτό του να κάνει.... κάτι που δεν έπρεπε στον Ben Affleck!!!!!!




4 - Whatever, I Do What I Want!

{Freak Strike, Season 6}

O Cartman σε ρόλο teenage slut whore, προκειμένου να πάρει ένα βραβείο στην τιβί σε εκπομπή για τα πιο κακομαθημένα παιδιά.... Need i say more? Απλά, μια απο τις κορυφαίες του στιγμές.



3 - Crap Comes Out of Your Mouth!

{Red Hot Catholic Love, Season 6}

Μεγαλείο καφρίλας. Η σκηνή που σιχαινόμαστε να αγαπάμε. Ο Καρτμαν πείθει τα παιδιά πως, ναι, υπάρχει και εναλλακτική μέθοδος να χέζει κανείς. Bάζοντας το φαί στον κώλο και χέζοντας το απ' το στόμα φυσικά!




2 - "Wir müssen die Juden ausrotten!"

{The Passion of the Jew, Season 8}

Η απόλυτη μεταμόρφωση και το απόλυτο ρεσιτάλ. Ο Καρτμαν σε σύναξη με θέμα τα "Πάθη του Χριστού" του Mel Gibson. Ο κόσμος νομίζει πως το θέμα αφορά την εξάπλωση του λόγου του Κυρίου, ο Καρτμαν όμως απλά επιθυμεί την εξόντωση των Εβραίων, σε μια παρωδία του Χίτλερ. ...Τι να λέμε τώρα, σεβασμός για μια απο τις διαχρονικότερες στιγμές των 13 χρόνων της σειράς.




Και ναι, επιτέλους, έφτασε η ώρα............

1 - Mmmm, Your Tears Are So Yummy!!!!!!!!

{Scott Tenorman Must Die, Season 5}

E, είχε κανείς καμιά αμφιβολία για την πρώτη θέση? Η ΑΠΟΛΥΤΗ στιγμή του Καρτμαν, όμοια της οποίας πολύ δύσκολα θα δούμε ξανά. Εκεί που ο Καρτμαν μετατράπηκε απο απλά ένα παλιόπαιδο σε μοχθηρό σατανικό ον, ικανό ακόμα και για την πιο ποταπή πράξη προκειμένου να πάρει την εκδίκηση του! Το επεισόδιο αυτό παραμένει στη λίστα με τα αγαπημένα επεισόδια του South Park για τους περισσότερους φαν της σειράς, αν και είναι γεγονός πως υπήρξε και κόσμος που ενοχλήθηκε όταν το είχε πρωτοδεί. Σε περίπτωση που διαβάζετε αυτό το αφιέρωμα, και ΔΕΝ έχετε δει αυτό το επεισόδιο, αλλά θέλετε να το δείτε, ΜΗΝ κοιτάξετε το κάτω βίντεο. Είναι το περίφημο φινάλε του επεισοδίου και χοντρό spoiler.

Οι υπόλοιποι φυσικά ας αποτίσουμε άλλη μια φορά φόρο τιμής στην μεγαλύτερη στιγμή του Eric Cartman!




Επίμετρο

Αυτά λοιπόν, ελπίζω να το χαρήκατε όπως εγώ. Φυσικά ήταν ένα αφιέρωμα στον Καρτμαν, όχι στο South Park γενικά, γι' αυτό και τα επεισόδια που αναφέρθηκαν δεν είναι απαραίτητα (ή δεν είναι μόνο αυτά) τα καλύτερα της σειράς. Επίσης υπήρξαν κι άλλες στιγμές του Καρτμαν που ξεχώριζαν φυσικά, και απλά...πέρασαν μετεξεταστέες. Για παράδειγμα ο ρόλος του ως ιεροκύρηκας στο "Probably", ή ως φάντασμα στο "The Death of Eric Cartman", ή η απόπειρα του να ματαιώσει τα σχέδια των παιδιων στο επεισόδιο με το Wall Mart, α, τώρα θυμήθηκα και τις μεταμορφώσεις του στο "Cartman's Mom is a Dirty Slut"....... είναι πάρα πολλά, τι να λέμε βασικά βαριόμουν να επεξεργαστώ και να ανεβάσω ΤΟΣΑ βίντεο, επομένως το περιόρισα στα 30! :P

Κατα τ' άλλα να πω εδώ πως το αφιέρωμα στο gothic θα το συνεχίσω αφού περάσει καποιος καιρός, για την ώρα του έβαλα μια άνω τελεία, η αλήθεια είναι πως τράβηξε πιο πολύ απ' ότι περίμενα στην αρχή και στη φάση αυτή προτιμώ να γυρίσει το blog στους κανονικούς του ρυθμούς. I need a break εν ολίγοις. :)

That's all folks! Καλή χρονιά σε όλους μας μια που η επόμενη ανάρτηση θα γίνει τον νέο χρόνο πια...




~

9 σχόλια:

  1. χαχα να σε καλά μαν!Γέλασα για άλλη μια φορά με την ψυχή μου! Έχω να πω κάποιες παρατηρήσεις..

    1ον)28οο το die, hippy die????!!!!!και λείπει και η κλασικότερη ατάκα:They are not people, they are hippies!pff

    2ον)το 25ο άνετα θα μπορούσα να είναι παραπάνω, άνετα όμως..

    3ον)για το 20ο, δεν έπρεπε να βάλεις αυτή τη σκηνή, αλλά την άλλη που τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο με το ποδήλατο και φωνάζει Respect My Authoritahhh..

    Πάντως ήσουν απίστευτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα,
    με κάνεις να θέλω να το ξαναδώ απο την (4η;) σεζόν που το άφησα!

    Και θα συμφωνήσω με το "Die Hippy" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ ρε guys για τα σχόλια!

    Angel μαν, δεν έχεις και άδικο, εδώ που τα λέμε ο καθένας θα φτιαχνε τη δική του "ιδανική λίστα", και γω τώρα που το σκέφτομαι κάποια μπορεί να τους άλλαζα τη σειρά. Ειδικά αυτό το 25, χαχα, όντως, παίζει να ναι και στα τοπ-10 πραγματικά... Ρε γμτ, άντε να περιορίσεις σε 30 σκηνές τον Καρτμαν!

    Balidor, ΑΚΟΜΑ στην 4η σήζον??? Εννοείται θα πάρεις με τη σειρά και τις υπόλοιπες! Ειδικά μέχρι και την 8 το South Park παίζει να πιάνει το απόγειο του... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1:45 μ.μ.

    και τα 30 λιγα ειναι:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απλά τα σπάς φιλαράκι
    Συνέχισε έτσι
    Μπαίνω και στο forum σαν PostRocker
    Ο Ερικ Κάρτμαν γαμάει αυτό έχω να πώ μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Thanx ρε συ, να σαι καλά!

    (υγ - για όσους δε το πρόσεξαν, πρόσθεσα ένα νέο βίντεο στη λίστα, που ομολογώ ντροπιαστικά μου είχε διαφύγει!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επικό αρθράκι!!!! Δυστυχώς δεν ήχο για να θυμηθώ τα βίντεο, αλλά στο #1 συμφωνούμε απόλυτα!!!! Είχα γονατίσει από τα γέλια όταν το είχα δει!!
    (άσχετο, αλλά το αγαπημένο μου επεισόδιο παραμένει αυτό με την πρώτη εμφάνιση του Timmy.. Μου λείπει γαμώτο!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Thanx ρε συ! Καλά το πρώτο επεισόδιο με τον Timmy ήταν έπος, η όλη φάση με την μπάντα και τον Phil Collins, και τον Καρτμαν να τραγουδάει "you're inside of meeee", χαχαχα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ειδικά η στιγμή που έχεις βάλει για νο.1 είναι αξέχαστη. Είχα κρεμάσει το σαγόνι μου ως το πάτωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή